ÇORUM / SUNGURLU - Fevzi Çakmak İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Orman Haftasını okulumuzda düzenlenen programla kutladık.

KARNELER DAĞITILDI. 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEMİ SONA ERDİ.

Yerli Malı Haftasını kutladık.

Kas

OKULUMUZDA TÜM PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI İLE 13 KASIM 2023 TARİHİNDE DEPREM TAHLİYE TATBİKATI YAPTIK.

Kas

OKULUMUZDA CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI.

CUMHURİYETİMİZİN YÜZÜNCÜ YILINI OKULUMUZ OLARAK BÜYÜK BİR COŞKU VE SEVİNÇLE KUTLADIK. TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz ana sınıfında ve birinci sınıflarda uyum eğitimi yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığınca uygulanan uyum eğitimi programı kapsamında çocuklar velileriyle okula geldi. Öğrenciler ile veliler okul binasına alındı. Okula gelen öğrenciler ile velilere uyum eğitimi programı kapsamında bilgi verildi. Daha sonra öğretmenler çocuklara okulu gezdirerek tanıttı.

Hafta boyunca değişik sınıf içi ve dışı etkinliklerle öğrenciler hem keyifli vakit geçirdiler hem de okula uyum sürecini yaşadılar.

May

GÜCÜNÜZ ,DEĞERLERİNİZ E TWİNNİNG Projemiz onaylandı. Projemiz de 2 Romanya,1 Azerbaycan,1 İspanya ve Türk ortaklarımız görev almışlardır.  Okulumuz İngilizce Öğretmeni Fatma Nur GÜMÜŞ projede proje ortağı olarak görev almaktadır.Proje ile ilgili yapılan etkinlikler okulumuz sitesinde yayınlanacaktır.